Predškolska ustanova Naša Radost Surdulica

Predškolska ustanova „Naša Radost“ Surdulica

IZDVOJENE GRUPE PO SELIMA

Masurica

Izdvojeno odeljenje površine 35 m2 nalazi se u selu Masurica. Ovaj prostor ima kapacitet smeštaja 46 dece i nalazi se pri osnovnoj školi Jovan Jovanović Zmaj. U sklopu vrtića rade dve zabavišne grupe poludnevnog boravka i to: grupa pripremno predškolskog programa za decu uzrasta od 5,5 do 6,5 godina i mešovita vrtićka grupa za decu uzrasta od 3 do 5,5 godina. U vaspitnim grupama sa decom neposredno rade dva vaspitača koji se uz podršku sestre na PZZ, pedagoga i pedagoga za fizičko vaspitanje staraju o razvoju i zadovoljavanju potreba dece i roditelja. U zavisnosti od izbora vaspitača, programski sadržaji se realizuju i po modelu A i po modelu B. Prostor je snabdeven svim potrebnim didaktičkim sredstvima koja se iz godine u godinu dopunjuju i obnavljaju kako bi se stvorili povoljni uslovi za rad i unapredila sama realizacija vaspitno obrazovnog rada. Hrana se do ovog izdvojenog odeljenje doprema iz centralne kuhunje (jedan obrok).

Kliknite za galeriju

Binovce

Izdvojeno odeljenje površine 35 m2 nalazi se u selu Binovce. Ovaj prostor ima kapacitet smeštaja 46 dece i nalazi se pri osnovnoj školi Vuk Karadžić. U sklopu vrtića rade dve zabavišne grupe poludnevnog boravka i to: grupa pripremno predškolskog programa za decu uzrasta od 5,5 do 6,5 godina i mešovita vrtićka grupa za decu uzrasta od 3 do 5,5 godina. U vaspitnim grupama sa decom neposredno rade dva vaspitača koji se uz podršku sestre na PZZ, pedagoga i pedagoga za fizičko vaspitanje staraju o razvoju i zadovoljavanju potreba dece i roditelja. U zavisnosti od izbora vaspitača, programski sadržaji se realizuju i po modelu A i po modelu B. Prostor je snabdeven svim potrebnim didaktičkim sredstvima koja se iz godine u godinu dopunjuju i obnavljaju kako bi se stvorili povoljni uslovi za rad i unapredila sama realizacija vaspitno obrazovnog rada. Hrana se do ovog izdvojenog odeljenje doprema iz centralne kuhunje (jedan obrok).

Kliknite za galeriju

Belo Polje

Izdvojeno odeljenje površine 35 m2 nalazi se u prigradskom naselju Belo Polje. Ovaj prostor ima kapacitet smeštaja 46 dece i nalazi se pri osnovnoj školi Pera Mačkatovac. U sklopu vrtića rade dve zabavišne grupe poludnevnog boravka i to: grupa pripremno predškolskog programa za decu uzrasta od 5,5 do 6,5 godina i mešovita vrtićka grupa za decu uzrasta od 3 do 5,5 godina. U vaspitnim grupama sa decom neposredno rade dva vaspitača koji se uz podršku sestre na PZZ, pedagoga i pedagoga za fizičko vaspitanje staraju o razvoju i zadovoljavanju potreba dece i roditelja. U zavisnosti od izbora vaspitača, programski sadržaji se realizuju i po modelu A i po modelu B. Prostor je snabdeven svim potrebnim didaktičkim sredstvima koja se iz godine u godinu dopunjuju i obnavljaju kako bi se stvorili povoljni uslovi za rad i unapredila sama realizacija vaspitno obrazovnog rada. Hrana se do ovog izdvojenog odeljenje doprema iz centralne kuhunje (jedan obrok).

Kliknite za galeriju

Suvojnica

Izdvojeno odeljenje površine 35 m2 nalazi se u selu Suvojnica. Ovaj prostor ima kapacitet smeštaja 26 dece i nalazi se pri osnovnoj školi Vuk Karadžić. U sklopu vrtića radi jedna grupa poludnevnog boravka i to kao grupa pripremno predškolskog programa za decu uzrasta od 5,5 do 6,5 godina. U vaspitnoj grupi sa decom neposredno radi vaspitač koji se uz podršku sestre na PZZ, pedagoga i pedagoga za fizičko vaspitanje stara o razvoju i zadovoljavanju potreba dece i roditelja. U zavisnosti od izbora vaspitača, programski sadržaji se realizuju i po modelu A i po modelu B. Prostor je snabdeven svim potrebnim didaktičkim sredstvima koja se iz godine u godinu dopunjuju i obnavljaju kako bi se stvorili povoljni uslovi za rad i unapredila sama realizacija vaspitno obrazovnog rada. Hrana se do ovog izdvojenog odeljenje doprema iz centralne kuhunje (jedan obrok).

Kliknite za galeriju

Alakince

Izdvojeno odeljenje površine 24 m2 nalazi se u selu Alakince. Ovaj prostor ima kapacitet smeštaja 26 dece i nalazi se pri osnovnoj školi Vuk Karadžić. U sklopu vrtića radi jedna grupa poludnevnog boravka i to kao grupa pripremno predškolskog programa za decu uzrasta od 5,5 do 6,5 godina. U vaspitnoj grupi sa decom neposredno radi vaspitač koji se uz podršku sestre na PZZ, pedagoga i pedagoga za fizičko vaspitanje stara o razvoju i zadovoljavanju potreba dece i roditelja. U zavisnosti od izbora vaspitača, programski sadržaji se realizuju i po modelu A i po modelu B. Prostor je snabdeven svim potrebnim didaktičkim sredstvima koja se iz godine u godinu dopunjuju i obnavljaju kako bi se stvorili povoljni uslovi za rad i unapredila sama realizacija vaspitno obrazovnog rada. Hrana se do ovog izdvojenog odeljenje doprema iz centralne kuhunje (jedan obrok).

Kliknite za galeriju