Predškolska ustanova Naša Radost Surdulica

Predškolska ustanova „Naša Radost“ Surdulica

05.06.2020   Realizacija projekata "I ja čuvam planetu" i "Male ruke za veliko zdravlje"

Počevši od marta meseca, PU "Naša radost" u saradnji sa Opštinom Surdulica i Centrom za razvoj Jablaničkog i Pčinjskog okruga realizuje projekte "I ja čuvam planetu" i "Male ruke za veliko zdravlje". Opšti cilj projekata je izgrađivanje pozitivnog stava prema životnoj sredini, prirodi, zdravom načinu života, odnosno životu u skladu sa prirodnim okruženjem. Trajanje projekata je četiri meseca. Za vreme vanrednog stanja aktivnosti su realizovane "on line". Slike realizovanih aktivnosti se nalaze u galeriji objekta 1 i 2.

08.05.2020   VAŽNO OBAVEŠTENJE ZA RODITELJE

NA SLEDEĆEM LINKU MOŽETE PREUZETI "INSTRUKCIJE ZA RODITELJE U VEZI SA POSTUPANJEM PRILIKOM DOVOĐENJA DETETA U VRTIĆ" https://drive.google.com/file/d/1EE3SoMR_RGP3rcKBRoUKANd9r6WXN1_Q/view?usp=sharing

06.05.2020   OBAVEŠTENJE ZA RODITELJE

Na sledećem linku možete preuzeti Instrukcije u vezi sa postupanjem predškolskih ustanova povodom otvaranja objekata za prijem dece u vreme trajanja epidemije COVID 19 https://drive.google.com/file/d/1A6QtGDWBAL4nt-RmDkBq172aAenZ9YBc/view?usp=sharing

05.05.2020   OBAVEŠTENJE ZA RODITELJE

Poštovani, sa željom da ste svi zdravi i dobro, nadamo se brzom povratku dece u naš vrtić. Ministarstvo prosvete traži podatke koji su važni za organizaciju rada vrtića u momentu kada se otvore. Molimo vas da nam javite sms porukom, svom vaspitaču, da li zbog odlaska oba roditelja ili samohranog roditelja na posao imate potrebu dovođenja deteta/dece u vrtić. Odnosi se samo na decu čiji roditelji moraju da odlaze na posao a nemaju ni jednu odraslu osobu koja bi mogla da ih čuva. Podsečamo vas da je poštovanje svih mera zaštite neophodno (nošenje rukavica i zaštitne maske) kao i dostavljanje lekarske potvrde da je dete zdravo i redovno vakcinisano. Bićete blagovremeno obavešteni o eventualnim dodatnim merama.

05.05.2020   OBAVEŠTENJE ZA RODITELJE

Odlukom kriznog štaba: otvaranje objekata predškolskih ustanova u uslovima vanrednog stanja biće isključivo za prijem upisane dece zaposlenih roditelja, odnosno drugih zakonskih zastupnika, koji nemaju drugu mogućnost zbrinjavanja dece. Obaveštavamo roditelje/druge zakonske zastupnike da će svi biti u obavezi da nam pre povratka u predškolsku ustanovu dostave potvrde da poslove moraju obavljati u sedištu ili drugim poslovnim organizacionim jedinicama poslodavca, sa kontaktom poslodavca. Takođe, roditelj/drugi zakonski zastupnik je u obavezi da prilikom povratka deteta u ustanovu donese potvrdu lekara pedijatra o zdravstvenom stanju deteta, ne stariju od 7 (sedam) dana. Bićete blagovremeno obavešteni o eventualnim dodatnim merama.

23.04.2020   Obaveštenje

Želimo da vas informišemo da je, polazeći od operativnog plana i prioriteta MPNTR u oblasti PVO, na sajtu MPNTR, na strani projekta Inkluzivno predškolsko vaspitanje i obrazovanje (ECEC) otvorena stranica "Povežimo se, osnažimo se u vreme Covida 19" https://ecec.mpn.gov.rs/?page_id=2090

15.04.2020   Obaveštenje zaroditelje

Poštovani roditelji za podršku, sva pitanja i dileme vezane za Vašu decu možete kontaktirati: sestru za PZZ i negu Emiliju Antić 0648571590 pedagoga Stanislavu Radivojević 0648932196, pedagoga za fizičko vaspitanje Milana Radojičića 0648571593 ili na mejl Ustanove: vrtic.surdulica@gmail.com Ostajte zdravo!!!

27.03.2020   VAŽNO OBAVEŠTENJE ZA RODITELJE

Poštovani roditelji, povodom proglašenja vanrednog stanja na teritoriji Republike Srbije i prestanka rada svih predškolskih ustanova, a u cilju smanjenja kontakta, isključen je neposredni rad sa strankama, te vas pozivamo da koristite uslugu poznatu kao eVRTIĆ preko Portala eUPRAVE i elektonskim putem podnesete zahtev za upis vašeg deteta u vrtić. Rok za upis je do daljnjeg. Za eventualna pitanja možete nam se obratiti i slanjem poruke na mejl ustanove vrtic.surdulica@gmail.com ili na telefon 815-714. Kontakt osoba je Milan Radojičić. Ostajte zdravo!!!

24.03.2020   Korisni linkovi za roditelje-Video prezentacija "Igramo se zdravo pa hodamo pravo"

https://drive.google.com/file/d/1zD25JHkujrOPdxDv_8AqejtpYQyEaby6/view?usp=sharing

24.03.2020   Korisni linkovi za roditelje-Video prezentacija "Lopte u igri"

https://drive.google.com/file/d/1VBvONJ1p1pkr2cbjy8vtp_oBJqHylVEn/view?usp=sharing

Sledeće